ZOMERZANGAVOND 12 JUNI 2018


Op D.V. 12 juni 2018 willen wij als ‘Stichting Waarder helpt Roemenië’ weer onze jaarlijkse zangavond houden. De avond zal beginnen om 20.00 uur en u/jij bent van harte welkom!

 

De opbrengst van de collecte en het sponsorgeld zal dit jaar worden gedoneerd aan het dagverblijf ‘Binecuvantati copii’ (Zegen de kinderen) voor gehandicapte jongeren in Onesti.

Het is een zorginstelling waar vijf dagen per week dagopvang wordt geboden aan verstandelijk en meervoudig gehandicapte jongeren uit de regio Onesti in Roemenië. De jongeren ontvangen begeleiding, therapie en ‘op maat’ onderwijs. Daarnaast worden ouders ondersteund en met elkaar in contact gebracht.

De dagopvang is gevestigd in een flatgebouw, in een aantal kamers op de begane grond. Gedurende de dag worden de jongeren bezig gehouden met (diverse vormen van) therapie en ontspanning.

Hartelijk welkom op onze vernieuwde website!

Ook houden we u graag op de hoogte via onze Facebookpagina!


Transport 2017 goed verlopen

Inmiddels is het transport voor 2017 weer afgerond. Op drie plaatsen zijn hulpgoederen gelost. Er zijn bezoeken afgelegd en iedereen mocht weer veilig in Nederland terugkeren. Als retourlading werd er weer een vracht haardhout geladen in de omgeving van Arad.

Actie stroopkoeken in volle gang

Afgelopen week hebben een aantal Roemenië werkers de handen uit de mouwen gestoken. Alle voorbereidingen voor de stroopkoekenactie zijn afgerond en momenteel wordt er volop verkocht. Een echte aanrader, die koeken.

Laden hulpgoederen voor het aanstaande transport

Woensdag 8 november worden de goederen geladen. Donderdag 9 november zal er weer een transport vertrekken naar Roemenië. De plaatsen Toti, Timesoara en Drobeta Severin hopen we aan te doen en de mensen daar blij te maken met een verscheidenheid aan goederen.

Gevraagd

  • Rolstoelen
  • Rollators
  • Incontinentie materiaalVolg ons op facebook

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten

Stichting Waarder helpt Roemenië

ANBI fiscaal nummer: 1234.56.789
Rekeningnummer: NL82 RBRB 0941 6896 89


Copyright © 2018, Alle rechten voorbehouden.
Designed by: TinuX Design