t’ Român vărsat

Een vreemd woord maar het staat voor het Roemeense schuurtje.

Begonnen in 1992 met eerst wat artikelen op een plankje in de gang daarna een stelling en nu inmiddels uitgebreid naar een schuurtje. Hebt u onverwacht een cadeautje nodig dan kunt u van maandag tot zaterdag terecht in het Roemeense schuurtje. Van baby tot volwassenen van kaarten tot zelfgemaakte spullen, speelgoed, brocante, dames- en herencadeautjes en niet te vergeten Roemeense honing. Dit alles is te vinden op de Pr. P. Christiaanstraat 6 te Waarder. De opbrengst is geheel bestemd voor Roemenië, waarbij in achterliggende jaren evangelisatielectuur, maar ook meel voor de gezinnen of fruit voor de bejaarden is geschonken.

Verder worden ook de gevangenen voorzien van educatief materiaal en computers. Ieder jaar wordt de opbrengst gebruikt voor verschillende doelen, dus koopt u wat dan steunt u het werk en helpt u de Roemeense medemens.

Op de laatste zaterdag in juni is er een tuinfair, die ook ten goede komt aan dit doel. Deze tuinfair is van 11.00 uur tot 15.00 uur . En ook de goede doelenmarkt in oktober in “De Oude School “ het gebouw achter de kerk zijn we aanwezig . Ik zou zeggen komt eens kijken. U bent van harte welkom op het hier bovengenoemde adres.

Derby van Eijk

‘t Roemeense schuurtje valt niet onder de verantwoordelijkheid van Stichting Waarder helpt Roemenië.
Volg ons op facebook

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten

Stichting Waarder helpt Roemenië

ANBI fiscaal nummer: 1234.56.789
Rekeningnummer: NL82 RBRB 0941 6896 89


Copyright © 2021, Alle rechten voorbehouden.
Designed by: TinuX Design